CU FIECARE MENIU CUMPARAT, POLI ARE DE CÂSTIGAT

O CAMPANIE DE SUSȚINERE A ECHIPEI POLI TIMIȘOARA

Agil, un brand de succes

O PROMISIUNE RESPECTATĂ

Suntem astăzi o companie de succes, deoarece ne respectăm promisiunea de brand. Furnizăm zi de zi produse de calitate, răsplătim cu generozitate clienții, și îi susținem pe cei ce ne împărtășesc valorile.

Printre valorile pe care le cultivăm, se află generozitatea, pasiunea și performanța. Profităm de această ocazie pentru a ne reafirma sprijinul pentru clubul de fotbal POLI TIMIȘOARA.

Generozitate, pasiune, performanta

VALORI ÎMPĂRTĂȘITE

Începând cu 2012 AGIL este un sprijin de nădejde pentru clubul POLI TIMIȘOARA și un susținător înfocat pentru sportivii care aduc spectacolul pe stadioane.

Credem în generozitate deoarece dorim să ne răsplătim angajații pentru loialitate și clienții pentru încrederea acordată.

Credem în pasiune pentru că este unul din motivele pentru care suntem în business și drept urmare o promovăm ca valoare.

Performanța este un criteriu ce duce la creștere, la dezvoltare și întocmai cum ne străduim ca zi de zi să fim tot mai eficienți și mai performanți, susținem această valoare și în sportul local.

Parteneri in performanta

POLI ȘI AGIL

"Performanța echipei are nevoie de susținerea suporterilor, a inimoșilor timișoreni. De aceeași susținere e nevoie și din partea conducerii clubului, a administrației locale, a tuturor celor pe care cu mândrie îi reprezentăm în fotbal. Susținerea materială vine de la cei ce ne împărtășesc pasiunea și valorile. Mulțumim din nou pentru susținere partenerului nostru AGIL®, un aliat de nădejde în promovarea valorilor ce ne călăuzesc. POLI TIMIȘOARA "

Cu fiecare meniu cumparat, Poli are de castigat

O CAMPANIE DE SUSȚINERE A ECHIPEI POLI TIMIȘOARA

În cadrul acestei campanii, o parte din valoarea fiecărui meniu PLEȘKAVIȚA BĂNĂȚEANĂ® comercializat la tonetele AGIL®, este direcționată către clubul POLI iar cu fiecare suporter prezent pe stadioane, POLI are șansa de a deveni o echipă competitivă cu rezultate frumoase. Haide POLI!

S.C. AGIL S.R.L. Calea Torontalului DN6 km 564+600 STG
Timisoara, Romania Cod poștal: 300633

E-mail: office@agil.ro
Telefon: +40 256 - 248.035 sau +40 256 - 248.036 Fax: +40 256 - 248.033